Fuglebur til 2 undulater

Bur til 2 undulater – Hvilken skal man vælge?

Det er vigtigt at vælge det rette bur til sin undulat, så den kan leve under de rette omstændigheder! Det kan dog være kompliceret at vælge et bur, når man har flere undulater på en gang.

I denne artikel vil vi komme med en anbefaling på hvor stort et bur skal være til 2 undulater, og hvilken du skal vælge.

Hvor stort skal buret være?

Din undulat er glad for at bevæge sig, og skal have lov til at sprede sine vinger i sit bur. Herunder skal der gerne være plads til adskillige legetøj, som din undulat kan gøre brug af. På baggrund af dette er det vigtigt, at undulatburet til dine 2 undulater, er stort nok.

Buret til undulaten skal have en god størrelse, idet undulaten skal have plads til at flyve mellem siddepindende. Derfor siges det ifølge dyrelivet.no at 1 undulat, skal have en mindste plads på 50 x 30 x 55 cm.

Kan man have 2 undulater i et fuglebur?

Fugleburet er nok det sted din undulat kommer til at bruge sin tid mest. Derfor skal miljøet i buret være sundt for din undulat, så den bedst kan trives. I og med undulater er et flokdyr, kan det kun give mening at have mere end 1 undulat i et fuglebur. Undulater elsker nemlig at socialisere sig med hinanden, derfor skal man ikke være i tvivl om, at man sagtens kan have 2 undulater i et fuglebur.

Hvilket fuglebur er bedst til 2 undulater?

Vi har kigget på adskillige produkter, og har udvalgt 1 fuglebur, der passer perfekt til dine undulater!

Fugleburet er fra vores foretrukne forhandler Os med Kæledyr:

Stort fuglebur til undulater

Et flot undulatbur der opfylder alle dine behov, når du har 1-2 undulater! Buret har adskillige beholdere til vand og mad, og er nem at rengøre!

Fugleburet passer perfekt til 2 undulater grundet den størrelse. Samtidig er det et godt køb, når man lige starter ud med at have undulater, da buret er nem at vedligeholde.

Til dine undulater er det også vigtigt, at de får den rette næring! Vi anbefaler derfor også, at du kigger på undulatfoder fra Os Med Kæledyr:

Undulatfoder fra Vitakraft

Undulatfoder der har alle de vitaminer og mineraler, som din undulat behøver! Ingredienserne er skræddersyet kun til undulater, og indeholder bl.a. omega-3 og andre aminosyrer

Kilder

https://dyreliv.no/fugler/undulat/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *