Hvorfor vender hunden bagdelen til

Hvorfor vender hunden bagdelen til? – Se hvorfor her!

Hunde har forskellige måder at udtrykke deres følelser på. Oftest er hundes adfærd ret forskellige fra menneskelig natur, hvorfor vi der er hundeejere, kan stå tilbage med mange forskellige spørgsmål vedrørende hundes adfærd. Er du en af dem, som ofte oplever, at deres hunde vender bagdelen til, så er du ikke den eneste!

De hilser på dig

Hunde har det med at socialisere og opføre sig anderledes end vi mennesker gør, som fortalt her. Eksempelvis ser man, at når hunde hilser på hinanden, så snuser de hinandens bagdel.

Dette skyldes på baggrund af, at hunde har en bestemt lugt i sin analkirtler. Denne lugt kan fortælle en hel masse om hunde, såsom deres alder, køn, helbred osv.

Siden det her er måden hunde hilser på hinanden, så kan det virke naturligt for hunde at gøre det overfor andre mennesker. Derfor skal man se det som værende positivt, når ens hund viser sin skønne bagdel!

I og med at din hund vender bagdelen mod dig, så viser det også at den stoler på dig!

Din hund vil gerne beskytte dig

Har du oplevet din hund vende bagdelen, når du slapper af eller spiser? Det her kan være et tegn på, at din hund prøver at beskytte dig.

Det en del af hundes adfærd at beskytte deres nærmeste, ved at vende bagdelen til dem.

Din hund kan især finde på dette, når du har “paraderne nede”, hvilket kan være når du slapper af. Dette er hundes måde på at beskytte dig fra andre trusler, men bekræfter også den kærlighed for dig!

Konklusion

Det kan hermed konkluderes, at vender din hund bagdelen til dig, så det positivt! Den gør det oftest af ren kærlig og tillid for dig, og mange gange vil den bare beskytte dig. Derfor skal du som hundeejer ikke være bekymret for, når din hund vender bagdelen til. Det er naturligt for hundenes adfærd

Kilder

https://trainyourgsd.com/why-dogs-show-you-their-bum/

https://www.thedodo.com/dog-nudge-hips-bum-1793999872.html

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *